Les activitats familiars del Cerkabirra tornen a créixer aquest any

2 de maig de 2017


L’anomenat Cerkanalla oferirà més tallers i actuacions

 

 

Fes un click sobre l'enllaç per escoltar: Entrevista a Arantxa Manrique (membre de l'organització del Cerkabirra) i a Marc Capardón (director del Cor l'Espiga XXI).

 

El concert del Cor de l’Espiga XXI i el vermut swing amb el concert Pablo Martín Quartet seran els protagonistes del Cerkanalla del proper dissabte 13 de maig. Les activitats matinals del Cerkabirra es centren en els espectacles i tallers infantils com l’storytelling que oferirà l’acadèmia Kids&Us o l’animació infantil, que anirà a càrrec de la companyia Soni com soni. Per la seva banda, el Cor de l’Espiga XXI amenitzarà a partir de les 11 del matí la festa.

 

Paral·lelament hi haurà la 6a Fira de Cerveses Artesanes. Així, mentre els més menuts es deixen endur per la creativitat, els grans podran endinsar-se un any més al món de l’elaboració de cervesa artesana gràcies a la sisena edició d’una fira de petit format que reuneix productes vinguts d’arreu de Catalunya. A través de set mestres cervesers, us convidem a descobrir tots els matisos i encants de les cerveses fetes en edicions limitades, lluny de les grans produccions industrials. Si teniu curiositats i us agraden els gustos excepcionals, segur que els expositors que reunirem no us deixaran indiferents.

 

Per a més informació poder adreçar-vos a la pàgina web del cerkabirra. L'entitat anirà desvetllant més detalls a través de les xarxes socials, tant de Facebook com de Twitter.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles