"Art, cervesa i cultura al carrer", el 13 de maig al Cerkabirra 2017

27 d'abril de 2017


El Cubell va presentar el passat 20 d'abril el cartell i la programació d'enguany. La il·lustradora Noelia Rueda, és l' autora del cartell del Cerkabirra 2017.

Mostra la imatge al Twitter

 

Entrevista a Xavier Toscano sobre el Cerkabirra 2017

 

Sota el lema "Art, cervesa i cultura al carrer", el 13 de maig  es celebrarà el Cerkabirra 2017 a Cubelles. Noelia Rueda ha estat la il·lustradora encarregada de crear la imatge del Cerkabirra 2017. La il·lustració vol transmetre l’esperit del Cerkabirra a través de l’alegria i els colors. A la vegada, hi apareixen representats els elements més identificatius de la festa, com són el gegantó Llúpol, l’Antonio i el seu paraigües, les xarangues, els espectacles de circ i el toc d’humor amb el que van vestits els participants a l’acte. D’aquesta manera, en el disseny del cartell queda palès el lema del Cerkabirra: “Art, cervesa i cultura al carrer”. Un acte participatiu, popular i gratuït, on s’ho passen d’allò més bé petits i grans. I és que diuen que qui ha viscut el Cerkabirra de Cubelles, l’any següent repeteix.

 

Perfil de Noelia Rueda
Es va graduar en Gràfica Publicitària a l’Escola Massana de Barcelona. El 2010 va estudiar enquadernació i tècniques d’impressió manual a l’escola Artez de Zwolle (Països Baixos). Al 2013 viatja a Brasil on s’uneix al projecte Galeria-Studio Pomelo treballant juntament amb l’artista Hugo Elias (Ninjahart) en Alt Paradís (Goiás). És al desembre de 2014 quan comença la meva carrera professional com a artista gràfica a la província de Barcelona. Actualment la seva casa-estudi es troba a Sitges (Barcelona). En aquesta pàgina web es troba un resum de la seva feina gràfic: fotografia, il·lustració, estampació artesanal, disseny gràfic, pintura i enquadernació.

 

L'entitat ja té a punt la programació. Hi haurà activitat al matí amb el cerkanalla amb espectacles i activitats infantils.

A les 11 h: Concert Cor Espiga XXI, amb Storytelling, un conte en anglès, de l'acadèmia Kids&Us. Música, animació i jocs infantils, grup Soni com soni. Vermut Swing, concert Pablo Martín Quartet. Paralel·lament, a partir de les 10h hi haurà la VI FIRA DE CERVESES ARTESANES. A partir de les 13h hi haurà el CONCURS DE PAELLES I DINAR POPULAR.

 

La programació del Cerkabirra seguirà a la tarda amb l'11è Cercabirra amb un ecorregut pels carrers del centre de Cubelles amb:
- Xaranga La Gresca.
- Xaranga This-tracció.
- Xaranga Atilik's.
- L'Antonio i el seu paraigües, padrí del Cerkabirra.
- Gegantó del Cerkabirra Llúpol Quintet.
- The Bestial Circus Band amb "The Bestial Xou-Air".
- Animació dels xanquers de la companya Cirqueja.

 

L'activitat del Cerkabirra seguirà a la nit amb el concert final a partir de les 21h amb la música de:

- Drum Beat i Fire Connection
- Els Raggatunning
- Dj's Mamba Negra & Serrallonga. 

 

Entre les novetats, aquest any hi hauran 3 les xarangues al Cerkabirra. This Tracció, La Gresca i Atilik’s sonaran pel centre de Cubelles per encomanar la festa a diferents racons del poble. Les acompanyaran l’animació de la companyia The Bestial Circus Band. També els Raggatunning actuaran al Cerkabirra 2017 i presentaran el seu nou repertori. 

 

El cerkabirra també ha obert les inscripcions per participar del Concurs de paelles.  Hi pot participar tothom qui ho vulgui, inscrits com a associacions, com a família o grup d’amics. L’objectiu és crear un ambient festiu i familiar que engrandeixi la festa. Com a màxim, però, s’acceptarà la participació de 20 grups. Us podeu inscriure prèviament i de forma gratuïta a l’Oficina de Turisme de Cubelles, a Mirògràfic o a la Ferreteria Perelló. Si el dia 13 de maig, durant el Cerkabirra, encara queden places, també s'obriran inscripcions a la mateixa Plaça del Mercat.

 

 

 

Per escalfar motors de cara al cerkabirra, el Cubell ha organitzat per aquest dissabte un concert i un sopar dins la Setmana Cultural de Cubelles.

 

Mostra la imatge al Twitter

 

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles