Crida dels alumnes de l’escola Vora del Mar a participar el 3 de maig d’un videoclip

27 d'abril de 2017


El centre està enregistrant un videoclip per recollir fons en la investigació del càncer infantil. Les persones que vulguin prendre part del videoclip s'hauran d'acostar el 3 de maig, a les 10h, a la plaça de la Vila

 

Entrevista a Eva Vigil i Sònia Mateo de l'escola Vora del Mar

 

L'escola Vora del Mar ha fet una crida a sumar-se en la gravació d'un videoclip per donar suport a la campanya #paralosvalientes. La trobada tindrà lloc el dimecres, 3 de maig, a partir de les 10 del matí, a la plaça de la Vila. Es tracta d'una acció del projecte "Pensant en vosaltres" per conscienciar a la societat de la importància de la investigació del càncer infantil.

 

L’escola ja disposa de l’enregistrament de la cançó “Pensant en vosaltres” que ha rebut la col·laboració del grup “República Rumbera”, i que va ser enregistrada als estudis de Neàpolis el passat 8 d'abril. El projecte ha continuat aquesta setmana amb l’inici de les primeres gravacions per poder muntar el videoclip del projecte “Pensant en vosaltres” per diferents indrets de la vila.

 

La primera gravació d'aquest videoclip s’ha fet aquest dimecres des de la platja; el divendres es farà a la zona de l’skate (Mota de Sant Pere); i finalment, el dimecres, 3 de maig les gravacions seguiran al centre de la vila. De fet, per portar a terme aquesta tercera gravació del videoclip, l'escola ha fet una convocatòria oberta a tothom que vulgui apareixer al vídeo a que s'acosti el 3 de maig, a partir de les 10h, a la plaça de la Vila. Eva Vigil, mestre d’anglès i impulsora del projecte ha donat  més detalls de la gravació d’aquest videoclip en una entrevista al programa educatiu "Fem País" de Ràdio Cubelles.

 

El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha estat el primer a donar suport a la campanya#paralosvalientes en la qual també s’hi ha sumat l'escola Vora del Mar amb el projecte i videoclip “Pensant en vosaltres". Aquesta campanya emplaça a tothom a fer un senzill gest: pintar-se la cara com els guerrers perquè un dels objectius de la creació d’un gran centre d’oncologia pediàtrica a Barcelona és impulsar la investigació d’aquesta malaltia per avançar en el seu coneixement i “plantar cara” al càncer infantil.

 

Sònia Mateo, mestre de música del Vora del Mar ha destacat en una entrevista al programa "Fem País" la importància de sumar-se a aquesta campanya, i anima a tothom a que s’acosti el proper dimecres, 3 de maig, a les 10 a la plaça de la Vila. A banda de la gravació d’aquest videoclip, des del projecte “Pensant amb vosaltres” es realitzaran altres activitats per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles