El focus cultural es trasllada avui a la sala de la Rectoria

27 d'abril de 2017


Aquesta tarda, a partir de les 19h, hi haurà la presentació de la novel·la de Joan Montes "El dia que murió Fidel Castro" publicada per Editorial Caligrama.

Cartell Setmana Cultural 2017

 

Els actes de la Setmana Cultural seguiran aquesta tarda.  A partir de les 19h, a la sala de la Rectoria hi haurà la presentació de la novel·la de Joan Montes "El dia que murió Fidel Castro" publicada per l'Editorial Cal·ligrama. També aquest dijous a partir de lesd 17h es podran fer visites a la planta noble del Castell. Per tal d’anar-hi calia demanar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme.

 

D'altra banda, aquest divendres, dins de la Setmana Cultural, els Amics del Castell han organitzat una conferència sobre la Vegueria del Penedès i l’organització territorial de Catalunya”, a càrrec de Ramon Arnabat. I és que el passat 8 de febrer el ple del Parlament de Catalunya va aprovar la creació de la vegueria del Penedès, integrada pels 72 municipis de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, excepte vuit municipis de l’Alta Anoia.

 

Per parlar dels aspectes històrics i del present i futur de la vegueria del Penedès intervindrà Ramon Arnabat Mata, professor d'Història de la Universitat Rovira i Virgili i membre de l’Institut d’Estudis Penedesencs. El 10 d’octubre passat, Arnabat va ser un dels ponents que van intervenir, com a expert en història, en les compareixences al Parlament de Catalunya defensant la creació de la vegueria del Penedès. La conferència es farà a la sala d’actes de la parròquia a les set de la tarda.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles