La Setmana Jove acollirà per primera vegada un esdeveniment relacionat amb la cultura manga i els videojocs

27 d'abril de 2017


L'associació Animanga celebrarà durant la setmana jove el 8 i el 9 de juliol un punt de referència del còmic, l’animació i els videojocs a la zona del Penedès Garraf.

AnimangaCon

 

Entrevista a Jaume Ruiz, cubellenc membre de l'associació Animanga (enllaça a la ràdio a la carta)

 

 

L’associació de joves Animanga organitzarà aquest estiu a Cubelles un esdeveniment relacionat amb els còmics manga i la cultura japonesa. El certamen se celebrarà durant la setmana jove el 8 i el 9 de juliol i pretén convertir-se en un punt de referència del còmic, l’animació i els videojocs a la zona del Penedès Garraf. Tot i que el plat fort serà el campionat del videojoc League Of Legends que concentrarà aproximadament a 160 jugadors d’arreu del territori. La fira també acollirà espectacles com el concurs de cosplays, micros oberts o softcombats amb espases de foam, entre d’altres. 

 

El certamen té el suport de l’espai jove i l’Ajuntament de Cubelles i se celebrarà als poliesportius. Hi haurà diferents tipus d’entrades, 5 euros per un dia, 7 euros per un dia i el torneig de Pokemon o Clash Royale, 9 euros per als dos dies i 11 euros pels dos dies i el torneig de League of Legends. Tots aquells que vulguin participar, ja sigui en l’organització, la coordinació o en col·locar un stand de marxandatge ho poden fer enviant un correu electrònic www.animangacat.com


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles