La Llar d’Infants la Draga acull avui i dijous la seva jornada de portes obertes

25 d'abril de 2017


La cita serà a un quart de sis de la tarda i servirà per ensenyar la llar d’infants a les famílies interessades i explicar com funcionarà el projecte pedagògic a partir d’ara

Cartell portes obertes La Draga 2017

 

La Llar d’Infants la Draga acull avui i dijous la seva jornada de portes obertes. Serà la primera del nou servei unificat que començarà a partir del setembre. La cita serà a un quart de sis de la tarda i servirà per ensenyar la llar d’infants a les famílies interessades i explicar com funcionarà el projecte pedagògic a partir d’ara. I és que el govern municipal va anunciar a principi d’abril que tancarà la Llar d’Infants l’Estel de cara el curs vinent i passarà a oferir tot el servei públic de llar d’infants a la Draga.

  

El canvi de model de l’educació pública prèvia a les escoles, també farà que a partir d’ara l’Ajuntament disposi d’un nou espai per a fer-hi activitats. La regidora d’educació, Ester Pèrez, no ha concretat encara quin ús tindrà l'Estel a partir del setembre però sí que ha explicat que la intenció serà cobrir una altra necessitat municipal.

 

Les jornades de portes obertes a la llar d’infants la Draga seran avui i dijous a un quart de sis de la tarda. Pel que fa a l’oferta de places pel curs 2017-2018 finalment s’ha optat per treure’n 80. De manera que la Draga tindrà 16  places de P0, 23 places de P1 i 41 places de P2. Segons la preinscripció es podran fer aules mixtes i cal tenir en compte que la capacitat del centre és superior a l’oferta pública i podria arribar a acollir 135 alumnes una cinquantena més que les places ofertes.

 

D’altra banda, la regidoria està treballant per treure la licitació de la gestió de la llar d’infants la Draga. Un concurs que s’hauria de desenvolupar els propers mesos.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles