Aquest 2017 és l'Any Internacional del Turisme Sostenible

27 d'abril de 2017


Coincidint amb aquest marc, Cubelles estudia accions per aconseguir la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Entre les més immediates, es planteja realitzar de cara al mes de maig visites guiades per la desembocadura dins del marc del turisme sostenible.

Entrevista a Imma Laborda, tècnica de Turisme de l'Ajuntament

 

Aquest 2017 és l'Any Internacional del Turisme Sostenible. Coincidint amb aquest marc, Cubelles estudia accions per aconseguir la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Entre les més immediates, la Regidoria de Turisme es planteja realitzar de cara al mes de maig visites guiades per la desembocadura dins del marc del turisme sostenible.

 

De fet, des de fa uns mesos, Cubelles treballa conjuntament amb els Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix per aconseguir la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Per treballar aquest projecte s’ha creat un grup de treball pe decidir les actuacions i el pla a seguir durant tot el període d'elaboració de documentació per tramitar aquest segell. 

 

A la darrera reunió de treball del CETS es va sol·licitar que des dels municipis es fes una crida i s’enviés les convocatòries del fòrum permanent a les empreses i a les entitats vinculades al turisme i a la natura. En aquest sentit, es va fer  una crida a les empreses i entitats que impartissin activitats al mar, litoral, empreses turístiques, restaurants, propietaris de terrenys, pagesos, gestors d'espais del territori, esportistes, centres d'estudis i qualsevol que actuï a l'espai dels Parcs i al Territori. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles