El col·lectiu Aeroarte pintarà diferents estacions transformadores dins la campanya "El carrer també és casa teva"

22 d'abril de 2017


Es vol i difondre el lema de la campanya i embellir aquestes edificacions que, en molts casos, estan embrutats per pintades sense cap tipus de motiu

 

 

El carrer també és casa teva+sofà

 

Entrevista al Lucas del col·lectiu Aeroarte

 

La campanya cívica "El carrer també és casa teva" viurà una nova acció els propers 22 i 29 d’abril amb la decoració mural de dos centres de transformació d’Endesa. El Consistori ha rebut el permís de la companyia elèctrica per utilitzar aquests equipaments com a gran cartell publicitari del lema de la iniciativa cívica endegada per l’Ajuntament de Cubelles els darrers dies.
 
La finalitat d’aquesta acció és doble. Per una banda, disposar d’un suport de grans dimensions per difondre el lema de la campanya, que en cas d’haver-se de fabricar resultaria molt costós, i, de l’altra, embellir aquestes edificacions que, en molts casos, estan embrutats per pintades sense cap tipus de motiu.
 
La decoració mural dels dos espais, un a l’accés a la carretera de Mas Trader i l’altra al sector de la Mota de Sant Pere i Clot del Bassó, anirà a càrrec dels artistes d’Aeroarte, que ja van retolar diversos racons municipals en el marc d’una campanya de dignificació d’indrets públics.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles