“Deixa’t portar per la cultura”, lema de la 43a Setmana Cultural

20 d'abril de 2017


La Diada de Sant Jordi, epicentre de la programació

Entrevista a Ester Pérez, regidora de Cultura de l'Ajuntament

 

Arriba el nucli de la Setmana Cultural.  La diada de Sant Jordi serà l’epicentre d’una programació que compta amb la participació de tota mena d’entitats. De fet, la literatura, l’art i la música ompliran l’agenda cubellenca els propers dies. L’Ajuntament ha editat una programació de butxaca sota el lema “Deixa’t portar per la cultura”. Els premis literaris Víctor Alari, el Dia Internacional de la Dansa, la presentació del llibre de l’ABP, i la programació per al Dia de Sant Jordi, les parades de roses i llibres són alguns dels actes destacats dels propers dies:

 

Divendres, 21 d’abril

A les 19.00 h., a la sala Sociocultural, lliurament de premis del 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2017. Obertura de l’acte a càrrec de Vanesa López que interpretarà el conte L’Straficalaris. El Grup de Teatre del Casal de Cultura farà la lectura dels poemes premiats.

 

Dissabte, 22 d’abril:

Al pavelló PAV2 del Poliesportiu Municipal, en commemoració del Dia Internacional de la Dansa, activitats diverses:

  • 10.00h. Masterclass de zumba
  • 12.00h. taller i ballada de sardanes a càrrec de l’Anella Oberta, amb la col·laboració de la colla sardanista La Lira Vendrellenca.
  • 17.00h. Exhibició de balls i participació oberta per a tot el públic de bachata a càrrec de l’Associació de Balls de Saló Tempo de Ball
  • 18.00h. exhibició de funky, hip-hop, ballet, sevillanes i zumba a càrrec de l’escola Eva Film.

 

A les 19.00 h., a la Sala Sociocultural, presentació del llibre 20 anys de l’Agrupació de Balls Populars 1996-2016, de Joan Pujol, Gemma Sánchez, Anna Morcillo i Xavi Toscano.

 

Diumenge, 23 d’abril

Durant tot el dia, parades de llibres i roses a la pl. de la Font, c. Colom i pl. de Santa Maria.

 

A les 12.00h. a la pl. Santa Maria, Storytime, hora del conte, amb The King’s Servant, un conte on serem convidats al fantàstic castell d’un rei molt peculiar. Gràcies al criat del rei, l’amable (i estressat) Jenkins, podrem participar en un autèntic ball medieval.

 

A partir de les 17.30h. a la pl. de la Vila, ballada de sardanes amb la Cobla Maricel i la participació dels alumnes de les escoles de Cubelles que participen en el projecte Sardatic

 

De les 18.00h. a les 20.00h. a la pl. de la Font, lectures a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles