L’Ajuntament ha fet oficial l’entrada de José Manuel Écija al govern.

19 d'abril de 2017


El regidor socialista va formar part del govern municipal la segona part de la legislatura passada. Concretament va portar les carteres d’Hisenda i Dinamització econòmica

Psc jose m ecija

 

L’Ajuntament ha fet oficial aquest dimecres de l’entrada de José Manuel Écija al govern. Tindrà la regidoria de Recursos Humans que des de la renúncia de l’ex-regidor Macià estava en mans de l’alcaldessa Rosa Fonoll. José Manuel Écija ja va formar part del govern municipal la segona part de la legislatura passada. Concretament va portar les carteres d’Hisenda i Dinamització Econòmica. Tots els partits del govern, UC, ERC, CiU i ICV han estat d’acord amb l’entrada de José Manuel Écija. L’alcaldessa Rosa Fonoll ha posat en valor la seva experiència en el govern anterior en una entrevista al programa Punt de Vista de Ràdio Cubelles.

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll serà entrevistada aquest dijous al Punt de Vista. En el programa que repassa l’actualitat política local, Rosa Fonoll explicarà com es reorganitzarà el govern després dels canvis de les darreres setmanes. També donarà resposta a les acusacions de l’oposició d’haver enganyat la població en la renúncia de l’ex-regidor Macià.

 

El programa El Punt de Vista s’emet cada dijous a les 12 del migdia en repetició de cinc a sis de la tarda i de les dotze a l’una de la matinada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles