El PSC ha anunciat que tramitarà l’expulsió de José Manuel Écija del grup municipal

19 d'abril de 2017


El partit també assegura que el cessarà de qualsevol càrrec local i comarcal que pugui tenir dins dels socialistes i que estudiaran si la decisió pot comportar donar-lo de baixa de militància

El PSC ha anunciat que tramitarà l’expulsió de José Manuel Écija del grup municipal. El partit també assegura que el cessarà de qualsevol càrrec local i comarcal que pugui tenir dins dels socialistes i que estudiaran si la decisió pot comportar donar-lo de baixa de militància.

 

En un comunicat publicat a través de diversos canals, el PSC de Cubelles lamenta que el regidor José Manuel Écija hagi pres una decisió personal que no ha comptat amb el suport ni de l’executiva ni de l’assemblea de la militància local. Els socialistes cubellencs també consideren que Écija ha actuat al marge dels seus companys membres de l’agrupació local.

 

Un cop es confirmi l’expulsió, el regidor José Manuel Écija passaria a ser un regidor no adscrit a cap grup municipal i el grup municipal del PSC es quedaria amb un sol regidor, Xavier Grau.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles