L’escola Vora del Mar estrenarà aquest divendres el seu himne

20 d'abril de 2017


Les escoles de Cubelles estan immerses en una setmana dedicada a la festivitat de Sant Jordi. Un dels actes centrals són els seus jocs florals

Resultat d'imatges de Hime Vora del Mar Cubelles

 

Notícia estrena Himne del Vora del Mar

 

L’escola Vora del Mar estrenarà aquest divendres el seu himne dins la programació la seva XII Setmana del conte. El centre reunirà, a dos quarts de dotze, als escolars al pati. Vestits amb la samarreta blava del Vora, els infants s’asseuran en forma de lletres per expressar “Tots som dels Vora”. L'himne  es va enregistrar el 14 de març al Camp d’aprenentatge Pau Casal del Vendrell. La lletra ha sorgit d’una pluja d’idees dels mateixos alumnes del centre, sota la coordinació de la seva mestra de música, Sònia Mateo.

 

Durant tota la setmana, els escolars del Vora del Mar estan gaudint d’una programació dedicada als contes i la llegenda de Sant Jordi. Entre els continguts, participen d’una jornada de Jocs florals i d’un intercanvi de llibres de 2a mà. També, diferents escriptors han passat per les aules per apropar els seus llibres. És el cas de  Rodolfo del Hoyo del “Somriure de la Natàlia”; l’Àfrica Ragel amb “Una revetlla sota el llit”; l’Anna Manso amb “Amics monstruosos”. A més dels il·lustradors Oscar Julve amb “Les bestioles del jardí” i Jorge del Corral de la Col·lecció Descontes. Diferents famílies voluntàries, a banda d’explicar contes als més menuts durant tota la setmana,  han preparat una representació de la llegenda de Sant Jordi. 

 

Per la seva banda, l’escola Josep Andreu Charlie Rivel celebrarà la seva setmana cultural del 24 al 28 d'abril. Els infants participaran de diferents tallers, sortides i activitats relacionats amb el tema de l'eix transversal que treballen enguany: "Jugo, jugues, juguem".

 

Finalment, l’escola Mar i Cel de Cubelles també està immersa dins la seva Setmana Cultural. Els més menuts han rebut aquesta setmana a la cubellenca Susanna Peix que els ha apropat un conte en llengua de signes. També han participat de l’activitat “english day”, i serà ja aquest divendres quan el Mar i Cel tanqui la seva setmana dedicada a Sant Jordi, amb la celebració dels seus jocs florals.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles