Documental d'Isidre Rosell sobre la Setmana Cultural de 1991, aquest dijous a la tarda

20 d'abril de 2017


L’acte està organitzat per l’entitat Amics del Castell, amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Cubelles. Es farà a la Sala d'actes de la Parròquia de Santa Maria acollirà, a partir de les 19h

Logo Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell

Entrevista a Isidre Rosell

 

La Sala d'actes de la Parròquia de Santa Maria acollirà aquesta tarda, a les 19h un documental d’IsidreRosell sobre la Setmana Cultural de 1991: estrena de la draga, ball de bastons i diables i caminada popular. L’acte, que està organitzat per l’entitat Amics del Castell amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Cubelles, està inclòs dins la programació de la 43a Setmana Cultural.

 

Continuant amb la difusió de filmacions dipositades a l’Arxiu Municipal de Cubelles, l’entitat torna a oferir un destacat vídeo efectuat pel cubellenc Isidre Rosell. En aquesta ocasió se centra en la Setmana Cultural de 1991, quan el diumenge 21 d’abril tingué lloc la presentació de la dr-aga dissenyada per la prestigiosa dibuixant Pilarín Bayés i construïda pel sitgetà Genís Muntaner. En aquella data també es va efectuar la presentació del ball de bastons i de la colla de diables, la qual cosa catapultà la creació de l’Agrupació de Balls Populars l’any 1996. D’aquella edició de la Setmana Cultural els assistents també podran veure imatges de la I Caminada Popular (a Puig de Tiula i Mas Peirot).

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles