La Setmana Cultural acull una xerrada sobre les Tradicions Culturals a la Unió Europea

20 d'abril de 2017


L'activitat va ser oberta a tothom com una de les accions per promoure la cultura europea als municipis. D'altra banda, la cloenda del projecte SardaTic es farà el 23 d'abril

 

La Setmana Cultural va oferir un acte dedicat a la Unió Europea. El Casal d’avis va acollir dimecres a la tarda una xerrada sobre les Tradicions Culturals a la Unió Europea. Va anar a càrrec de Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu; i de la Dinamitzadora Cultural, Marta Marfany. A l’acte també hi van intervenir la regidora de Benestar Social, Noemí Cuadra; i l’alcaldessa, Rosa Fonoll. L'activitat va ser oberta a tothom com una de les accions per promoure la cultura europea als municipis.

 

 

Divendres continuaran els actes de la Setmana Cultural amb el lliurament dels premis del 21è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari, que es farà a les 19h., a la sala Sociocultural. Mentre que aquest dissabte serà el torn del Dia Internacional de la Dansa amb activitats diverses al Poliesportiu. La programació seguirà a la tarda, amb la presentació del llibre dels 20 anys de l’Agrupació de Balls Populars.

 

Entrevista a Paquita Sol, presidenta de l'Anella Oberta

 

Diumenge ja serà el dia central amb la Diada de Sant Jordi que omplirà de paradetes la plaça de la Font. El mateix dia, a dos quarts de sis de la tarda, es farà una ballada de sardanes a la plaça de la Vila, amb la Cobla Maricel. Les activitats de la Setmana Cultural s’allargaran fins el diumenge 30 d’abril. Aquest dia es farà la cloenda del programa SardaTIC amb una ballada conjunta de les tres escoles de Cubelles. "Un drac ben panxo" és la sardana guanyadora del concurs de composició del SardaTic 2017 i, per tant, una de les sardanes que ballaran els escolars aquest 23 d'abril. Previàment, el 22 d'abril l'entitat Anella Oberta ensenyarà a ballar sardanes en un taller adreçat a les famílies. Serà a partir de les 12h al Poliesportiu municipal.

 

Resultat d'imatges de Sarda TIC Cubelles

Foto SardaTic 2016, a la plaça de la Sardana

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles