Molta afluència de públic a Cubelles Medieval 2017

19 d'abril de 2017


La 6a edició de la Fira Medieval ha superat les previsions i expectatives de públic que tenia l’Ajuntament

 

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires

 

La Fira Medieval de Cubelles va tenir molta afluència de gent.  Especialment amb una gran quantitat de persones als carrers els dies 14 i 15 d'abril. L'organització estima que enguany s'han superat les 20.000 persones que han passejat pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de Fira Medieval.

 

Segons ha apuntat el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, la Fira també ha tingut un impacte molt positiu sobre el comerç i especialment al sector de la restauració local. El sector es va veure desbordat per la demanda que va causar la quantitat de públic. Fins i tot, alguns restaurants van haver de tancar diumenge a la tarda tal com ha explicat Raül Mudarra.

 

Des de l’Ajuntament també veuen un indicador d’aquest interès en les dades d’Internet i les xarxes socials. La pàgina web de l'Ajuntament que anuncia Cubelles Medieval va superar les 16.000 visites o el Facebook del Penedès Marítim que va acumular més de 50.000 visualitzacions de les publicacions dels continguts referents a la Fira Medieval. La regidoria de Turisme, comerç i fires valora molt positivament l’edició d’enguany i la bona acceptació que han tingut les noves propostes, com la nova decoració municipal, la nova programació i espectacles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles