José Manuel Écija és el nou regidor de Recursos Humans

18 d'abril de 2017


El personal de l'Ajuntament ha estat informat avui de la incorporació inesperada de l'encara regidor socialista. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, el PSC considera que la decisió de José Manuel Écija ha estat unilateral i que l'entrada al govern no s’ha debatut ni a l’executiva ni a l’assemblea local.

Psc jose m ecija

 

El govern municipal s'ha tornat a ampliar. Ara ha incorporat a la cartera de Recursos Humans al regidor socialista José Manuel Écija, fins ara número 2 del partit a Cubelles i company de grup municipal amb Xavier Grau. De fet, segons ha comentat a Ràdio Cubelles Xavier Grau, la decisió de J.M. Écija ha estat "unilateral" i no ha tingut en compte ni l'executiva ni l'assemblea local de militants. Per la seva banda, José Manuel Écija no ha volgut fer declaracions encara.

 

Caldrà veure quins efectes té pel grup municipal del PSC aquesta entrada de JM Écija com a regidor de Recursos Humans. Tot plegat podria desembocar en el trencament del grup socialista, que es podria quedar amb un sol regidor, Xavier Grau, mentre que Écija passaria a ser un regidor no adscrit dins del govern d'UC, ERC, CiU i ICV. Aquesta nova entrada al govern municipal farà que l’executiu s’ampliï a deu persones un cop s’incorpori també el nou regidor d’ERC Agustí Casanovas.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles