L’Agrupació de Balls Populars presentarà el llibre dels 20 anys aquest dissabte

22 d'abril de 2017


L’edició s’ha fet realitat gràcies al micromecenatge. El llibre repassa la trajectòria de l’entitat fins a l’actualitat i inclou imatges inèdites.

ABPC

 

Entrevista a Joan Pujol i Anna Morcillo, dos dels quatre co-autors del llibre dels vint anys de l'Agrupació.

 

L’acte de presentació del llibre dels 20 anys de l'Agrupació està previst per aquest dissabte a les set de la tarda a la Sala Sociocultural i servirà per repartir els exemplars a tots els mecenes que van col·laborar en la campanya de finançament necessària. En l’elaboració dels textos i els continguts del llibre hi han participat en Joan Pujol, l’Anna Morcillo, la Gemma Sànchez i en Xavi Toscano. A més a més, el pròleg ha anat a càrrec de Joan Vidal.

 

Al llarg de gairebé 300 pàgines, el llibre repassa la trajectòria de l'entitat, amb especial atenció als precedents de principis dels anys 90 i a l'esclat d'activitat que ha viscut durant l'etapa més recent.

 

Tot plegat, acompanyat d'un ampli recull fotogràfic, entre el qual s'hi inclouen, per primer cop, els àlbums de fotos oficials de colles fetes per Antoni Pineda i Montse Torrado els anys 1997, 2002, 2011 i 2017 (aquestes últimes, veuran la llum per primera vegada amb la publicació del llibre).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles