Els jardins de Can Travé, oberts divendres, dissabte i diumenge

10 d'abril de 2017


Aprofitant l’afluència de públic prevista per la Fira Cubelles Medieval, l’Ajuntament ha programat un horari per poder entrar a visitar l’espai exterior de la casa.

Can Travé Jardins

 

Tal com ja es va fer a l’estiu i a la tardor, l’Ajuntament ha decidit aprofitar el bon temps i l’arribada de visitants per permetre l’entrada als jardins de Can Travé. Les visites tindran lloc de 10.00 h. a 14.00 h. i de 17.00 h. a 20.00 h. i el recorregut se cenyirà a l’exterior de la finca. L’accés, que serà pel carrer de Sant Antoni i no precisa de reserva prèvia, estarà supervisat per personal de seguretat. Malgrat que encara no estan del tot reformats i que hi ha zones on no es pot accedir, sí que l’espai és prou gran com per copsar el seu interès cultural i paisatgístic.

 

La rehabilitació més a fons dels jardins està prevista per més endavant i gràcies a fons europeus. Els jardins de Can Travé estan protegits pel catàleg del patrimoni municipal de Cubelles. Es tracta d’una unió d’espais enjardinats i diferents elements arquitectònics decoratius que necessiten una actuació per tal de recuperar-los, ja que molts d’ells es troben en un estat de degradació molt avançat, perquè puguin esdevenir un element d’atracció de visitants. Les actuacions a realitzar són la reparació dels elements arquitectònics dels jardins i de les seves instal·lacions per poder obrir aquest espai a l’accés públic, junt a l’adequació de la il·luminació dels propis jardins. El calendari d’execució és de 4 mesos i de les obres se’n responsabilitzarà el Consell Comarcal del Garraf, que preveu licitar-les dins d’aquest exercici.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles