L’AMPA de la Llar d’infants l’Estel rebutja el tancament definitiu

7 d'abril de 2017


En un comunicat, l’entitat que agrupa les famílies dels alumnes del centre d’educació infantil és crítica amb la decisió del govern i amb les formes de comunicar-la.

 

L’AMPA de la Llar d’infants l’Estel rebutja el tancament definitiu. En un comunicat, l’entitat que agrupa les famílies dels alumnes del centre d’educació infantil és crítica amb la decisió del govern i amb les formes de comunicar-la. Segons les mares i pares de l’Estel, l’Ajuntament no ha escoltat cap de les propostes que els van fer, només es van reunir per tal de comunicar la decisió i que no s’ha comptat amb la participació dels pares afectats. Segons diuen, en la trobada tampoc es van resoldre els dubtes que van plantejar les famílies. Fins i tot, l’AMPA acusa el govern de prendre la decisió d’una manera “frívola”, amb “poca sensibilitat i poca predisposició” i consideren que han escollit “l’opció més fàcil”. A banda del comunicat, des de dimecres també han obert una recollida de suports a través de la plataforma change.org en contra del tancament de l’Estel.

 

Al comunicat de l’AMPA també s’hi afegeixen les reaccions polítiques de moment de Cubellencs i Guanyem. Cubellencs FIC afirma que s’han trobat amb una política de fets consumats. El grup municipal considera que el govern ha optat per retallar sense escoltar la ciutadania ni presentar més possibilitats. Des de Guanyem Cubelles han insistit en la municipalització d’aquest servei enlloc de treure’n la gestió a concessió.

 

Per la seva banda, el govern municipal ja va admetre dimecres en la roda de premsa que no era una bona notícia i que serien les famílies de l’Estel la part més afectada per la decisió. Així ho va reconèixer la regidora d’Ensenyament Ester Pèrez i l’alcaldessa Rosa Fonoll.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles