L’opció del batxillerat és la preferida dels que volen seguir estudiant

7 d'abril de 2017


L’Espai Jove ha convocat la xerrada Després de l’ESO què? per orientar les famílies i els alumnes en les decisions acadèmiques que vindran.

Després ESO

 

Entrevistes de valoració de la xerrada

 

L’opció del batxillerat es manté com la preferida dels que volen seguir estudiant. L’Espai Jove ha convocat la xerrada Després de l’ESO què? per orientar les famílies i els alumnes en les decisions acadèmiques que vindran. I és que havien detectat nombrosos dubtes sobre quina branca escollir a partir d’ara depenent del camí que vindrà després de l’institut.

 

Malgrat que també hi ha l’opció de passar a fer un cicle formatiu després de l’ESO, de moment, la majoria d’alumnes que han anat a la xerrada han optat per seguir per la via del batxillerat.

 

En acabar la xerrada l’Espai Jove també ha lliurat als assistents un dossier amb un recull de les opcions formatives que tenen a partir d’ara els estudiants de 4t d’ESO. Hauran de començar a decidir-se perquè a partir del 16 de maig començarà el període de preinscripcions per al batxillerat i els cicles de grau mitjà.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles