Èxit d’assistència a la xerrada sobre les clàusules terra

7 d'abril de 2017


El nombre d’afectats és considerable al municipi i molts han assistit a la xerrada d’aquest dijous organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Entrevista a Matilde Torralba

 

Èxit d’assistència a la xerrada sobre les clàusules terra. El nombre d’afectats és considerable al municipi i molts han assistit a la xerrada d’aquest dijous organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor amb el suport de la Diputació de Barcelona. Això també ha provocat que no s’hagin pogut estudiar plenament amb detall els documents hipotecaris de tothom. Tanmateix, s’han resolt dubtes generals i han sorgit molts consells a l’hora d’actuar per poder reclamar les clàusules terra.

 

Des de l’associació de consumidors de Barcelona, Matilde Torralba s’ha encarregat de resoldre les preguntes dels assistents però que no s’ha pogut fer un anàlisi particular de cada cas. L’especialista en clàusules terra Matilde Torralba també ha demanat prudència i ha avisat a tothom que abans de fer qualsevol moviment s’assessorin bé a través de l’OMIC que els indicarà els passos a seguir per reclamar.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles