Els premis Víctor Alari acostaran la figura de qui va ser el primer director de Ràdio Cubelles

6 d'abril de 2017


La sala sòcio cultural acollirà una exposició itinerant creada per l'escola Charlie Rivel en la qual Víctor Alari hi va treballar com a mestre

Entrevista a Glòria Carretero, directora de l'escola Josep Andreu Charlie Rivel

 

La sala sòcio cultural acollirà una exposició al voltant de la figura de Víctor Alari. La mostra es podrà veure durant la cerimònia del 21è Concurs literari que porta el nom de qui va ser el primer directors de l'emissora municipal, Ràdio Cubelles. Per tal d'aprofundir i donar a conèixer a les noves generacions la figura de Víctor Alari, l’escola  Charlie Rivel va organitzar el curs passat 2015-2016, una exposició entorn a la seva figura, en motiu de la celebració del 20è aniversari del certamen “Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari”.

 

D'aquesta manera el centre va retre homenatge l'any passat a qui va ser també mestre de la seva escola. Segons ha explicat Glòria Carretero, directora de l’escola Charlie Rivel es tracta d'una exposició itinerant que està en préstec per si és de l'interès d'algun centre el poder-la exposar a la seva escola. La mostra combina dibuixos, textos i fotografies de l'autor amb explicacions sobre la seva vida i obra artística. La seva obra va des de la poesia, passant per la narrativa, sense deixar de banda la seva faceta de dibuixant. L'exposició consta de 14 quadres de 40cm x 30cm.

 

Pel que fa a d’altres continguts de la gala de lliurament dels premis d’aquest 21è Concurs literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. L'obertura de l’acte inclòs en la programació de la Setmana Cultural anirà a càrrec de Vanesa López que interpretarà el conte “L’Straficalis", a partir de les 19h. Comptarà amb la col·laboració del Grup de Teatre del Casal de Cultura que també farà la lectura dels poemes guanyadors.

Pel que fa als premis Micròfon d'Or i Altaveu enguany es lliuraran el divendres, 5 de maig en el marc del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, declarat per l'ONU el 3 de maig.


  • Exposició vida i obra d'en Víctor Alari 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles