L'educació pública fins a 3 anys s'unificarà a La Draga a partir del setembre

5 d'abril de 2017


El govern municipal ha anunciat el trasllat del servei de la llar d'infants l'Estel en el mateix centre que La Draga a partir del curs vinent. Serà una de les conseqüències de la nova concessió que sortirà a concurs aquesta primavera.

 

Escolta les declaracions de la regidora d'educació Ester Pèrez, de l'alcaldessa Rosa Fonoll i del regidor Josep Maria Hugué en roda de premsa (enllaços a la ràdio a la carta)

 

 

El govern municipal ha confirmat que tanca la LLar d'Infants l'Estel a partir del setembre. Tot el servei infantil públic es concentrarà a la llar d'infants La Draga. La natalitat i les dades de matrícules dels últims cinc anys han fet prendre aquesta decisió a l'executiu, que també considera que s'agilitzarà la gestió i es reduiran despeses. En l'àmbit laboral, està prevista la subrogació de tot el personal però només hi haurà una sola direcció.

 

La capacitat de la llar d’infants l’Estel, situada al costat de l'escola Charlie Rivel, és de 53 alumnes amb una classe d’un a dos anys i dues classes de 2 a 3 anys. Feia uns quants cursos que no s’omplien totes les places disponibles. A la llar d’infants La Draga tampoc s’omple la seva capacitat des de fa anys. En aquest cas perquè hi caben un total de 135 alumnes amb dues línies de 0 a 1 anys, tres classes per nens d’un a dos anys i quatre per edats de 2 a 3 anys.

 

Fa aproximadament cinc anys ja es va arribar a posar sobre la taula la possibilitat de tancar l’Estel i unificar tot el servei d’educació pública infantil en un sol centre, La Draga. Tanmateix, aquesta opció es va anar ajornant per tal de mantenir dos centres en dues parts del municipi diferents.

 

Ràdio Cubelles oferirà més detalls d'aquesta notícia en una entrevista a la regidora Ester Pèrez aquest dijous a El Punt de Vista (12h).

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles