L’atur registrat s’ha reduït en 18 persones durant el març a Cubelles

5 d'abril de 2017


El nombre de persones registrades són 965, el mateix nivell que el mes de gener passat.

De moment l’any 2017 ja acumula a Cubelles dos mesos amb descensos, el gener i el març, i un mes d’augment d’atur, el febrer. I la xifra total d’aturats registrats a les oficines d’ocupació ha tornat a les 965 amb què va arrencar el 2017. El descens durant el març ha estat de 18 persones. Amb tot, continua encara havent-hi un gruix important, d'un 40% aproximadament, que són aturats de llarga durada amb un mínim de 12 mesos a l'atur.

 

Al conjunt del Garraf, l’atur registrat ha baixat en 170 persones i s’ha situat en 9.360. A tots els municipis de la comarca s’ha reduït l’atur registrat. Proporcionalment, a Sant Pere de Ribes i a Sitges és on més s’ha notat aquest descens d’aturats.

 

L’atur registrat és un indicador que s'actualitza cada mes i té en compte totes les persones que continuen allistades a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya. Les persones que deixen d’aparèixer als registres pot ser que hagin trobat feina, però també pot ser que hagin superat el termini màxim per rebre la prestació o que entrin en plans d’ocupació o de formació per a persones aturades.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles