L’Espai Jove ha preparat una xerrada per orientar els qui acaben l’ESO

3 d'abril de 2017


La trobada serà dijous a les sis de la tarda

 

Cartell I després de l'ESO, què?

Secció de l'Espai Jove al programa La Tarda a Ràdio Cubelles

 

I després de l’ESO què? L’Espai Jove vol ajudar a resoldre aquesta pregunta a famílies i alumnes en el seu tram final dels estudis obligatoris. Per tal d’informar dels camins acadèmics possibles després de l’ESO, l’Espai Jove ha preparat una xerrada per orientar els qui acaben l’ESO. La trobada serà dijous a les sis de la tarda.

 

Mentre el període de preinscripcions a les escoles i a l’ESO ja està finalitzant, l’Espai Jove prepara el terreny per un altre moment acadèmic clau: la fi dels estudis obligatoris. Per primera vegada l’Espai Jove està preparant una xerrada especialment pensada per les famílies i els alumnes que acaben 4t d’ESO i per tant arriben a la fi dels estudis obligatoris. N’ha donat més detalls Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove en el seu espai setmanal al magazine La tarda a Ràdio Cubelles.

 

Aquesta xerrada servirà per donar eines i decidir cap a quina branca acadèmica continuaran en el futur. De fet, a partir del 16 de maig començarà el període de preinscripcions per al batxillerat i els cicles de grau mitjà.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles