Interrupcions de llum al centre entre les 7 i les 11

31 de març de 2017


Malgrat les queixes de nombrosos comerços, Endesa ha seguit els plans previstos per uns treballs de manteniment de les instal·lacions.

Endesa ha anunciat que farà interrupcions el subministrament entre les 7 i les 11 del matí a tota la zona del centre. Concretament, Endesa ha avisat amb uns cartells que hi podria haver talls de llum al carrer d’Àngel Guimerà, a l’avinguda de Catalunya, al carrer de Doctor Fleming, la plaça de la Font, el carrer de Frederic Travé, al passeig de Narcís Bardají, al carrer de Josep Andreu Charlie Rivel. Així com al carrer d’Antoni Armengol, al ciutat de Barcelona, el carrer de l’Estació, Frances Estapé, General Prim i al carrer del Poeta Cabanyes. Endesa també ofereix un telèfon d’informació que és el 800 760 706. L’empresa també informa que el tall no serà constant durant les 4 hores i es podria reposar en qualsevol moment.

 

De fet, el tall de llum s'ha fet notar des de les set del matí i, entre d'altres incidències, ha deixat sense semàfors l'Avinguda Catalunya en hora punta. Els negocis de la zona afectada pel tall de llum, segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, es van posar en contacte amb l’empresa elèctrica per mirar de canviar el dia o l'horari d’aquestes feines, però Endesa no ha variat els seus plans. Els comerciants estarien molestos pel poc marge de temps amb què Endesa ha avisat de l’actuació. També els ha molestat eldia escollit pel tall de llum: un divendres al matí, justament quan és el dia del mercat setmanal i quan hi ha més feina a tota la zona afectada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles