L’institut Cubelles treu a concurs el disseny del logotip

30 de març de 2017


L’alumnat del centre podrà presentar les seves propostes fins el 31 de maig

Resultado de imagen de Institut Cubelles

 

L’institut Cubelles treu a concurs el disseny del logotip. L’alumnat del centre podrà presentar les seves propostes fins el 31 de maig. Segons les bases del Concurs, els participants hauran de dissenyar una imatge corporativa per l'Institut Cubelles. El jurat valorarà la simplicitat formal del disseny del logotip per facilitar la seva reproducció, lectura, i la identificació del centre instantàniament. Haurà d'incloure les paraules INSTITUT CUBELLES.

La metodologia de creació és lliure, i es podrà fer servir qualsevol tècnica, tot i que cal presentar-lo en format imprès A4 i digitalitzat a alta resolució. La proposta de logotip en paper i cd aniran dins un sobre tancat en el qual s'ha d'indicar el pseudònim. En un altre sobre tancat es facilitaran les dades d'identificació de l'autoria (nom, cognoms i curs), indicant també el pseudònim del participant. Els dos sobres es lliuraran a la secretaria del centre. El premi es decidirà per votació popular de tota la comunitat educativa actual de l'Institut.

 

L’institut Cubelles també ha convocat un Concurs de dibuix per Sant Jordi. La temàtica és tot el que envolta la Diada de Sant Jordi amb el món del llibre, les roses, l’amor... però tot plegat dins el context de l’institut. La tècnica pot ser des de llapis, a infografia, collage, carbó, aquarel·la, ceres, llapis de colors o una combinació de totes elles.  El límit de presentació de treballs es tancarà el 18 d’abril.

 

Finalment, cal destacar que ara fa tot just una setmana, diversos alumnes de 1r i 4t d’ESO van participar en el XIII Certamen de Lectura en Veu Alta a l’auditori de l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. A primer cicle d’ESO, la participació va ser individual i es van llegir fragments del llibre Calla, Càndida, calla! de l’escriptora Maite Carranza. A segon cicle, la lectura va ser col·lectiva amb grups formats per tres lectors/res de 4t d’ESO que van llegir diversos apartats del llibre L’artilleria de Mr. Smith de Francesc Puigpelat.

 

.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles