Cubelles acull aquest diumenge el Dia mundial de la conscienciació sobre l'autisme

29 de març de 2017


La jornada és a nivell comarcal i se celebrarà al Parc del Prat, de les onze del matí a les dues del migdia

 

foto de Autisme Amb Futur.

 

Entrevista a la Quima Albalate i l’Araceli Bau de l’entitat Autisme en Futur 

 

Cubelles acull aquest diumenge el Dia mundial de la conscienciació sobre l'autisme. La celebració tindrà com a lema 'Trenquem junts barreres per l'autisme. Fem una societat accessible'. La jornada, que està organitzada per l’Associació Autisme amb Futur, es farà des de les 11h a les 14h, des del Parc del parc de Cubelles on està instal·lat l’skateparc (al costat de la tèrmica). Hi hauran una dotzena de carpes d’entitats, actuacions a l’escenari i activitats diverses. Es tracta d’una festa gratuïta i oberta a tothom que vol commemorar el Dia mundial de la conscienciació sobre l'autisme.

 

Entre les activitats programades a la jornada del Dia mundial de la conscienciació sobre l'autisme hi hauran tallers de bombolles de sabó, pinta cares i de xapes; futbolí humà; circuïts de cotxes de pedals; balls populars; taules de muntatge de lego; i photocall amb personatges dels dibuixos animats. També hi haurà una exposició a càrrec de bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local de Cubelles. Tot plegat per donar a conèixer l’autisme fent convivència.  Des de l’entitat Autisme en Futur han participat del programa Cubelles a les 10 per donar a conèixer el trastorn de l'Espectre Autista (TEA). Per conèixer la programació d’aquesta festa del Dia mundial de la conscienciació sobre l'autisme podeu adreçar-vos al web municipal

 

L'Associació Autisme amb Futur és una associació autoorganitzada formada en l'actualitat per 45 famílies de les comarques del Garraf-Penedès, amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista, i que fa una tasca de suport a les famílies, difusió i conscienciació del TEA. El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles