Ritme de rumba per a la investigació del càncer infantil

29 de març de 2017


Els escolars del Vora del Mar de Cubelles participen en l’enregistrament d’una cançó que forma part d’un projecte per difondre la investigació del càncer infantil

 

Resultado de imagen de Vora del MAr

Entrevista a Raül Hernandez, cantant de la República Rumbera

 

Crònica (El Vora del Mar gravarà una rumba per a la investigació del càncer infantil)

 

Els alumnes de sisè del Vora del Mar enregistraran el 8 d’abril una rumba catalana amb la col·laboració del grup “La República Rumbera”.  La cançó neix d’un projecte interdisciplinari per conscienciar a la societat de la importància de la investigació del càncer infantil. La melodia de la cançó ha estat composada amb l’ajuda del grup de rumba catalana “La República Rumbera”, mentre que la lletra ha estat treballada a l'aula amb les tutores de sisè i la mateixa mestra d’anglès, Eva Vigil que ha estat la impulsora del projecte. L'espai de tecnologia Neàpolis de Vilanova col·labora en el projecte i cedirà l'espai per a l'enregistrament de la cançó.

 

Paral·lelament, els alumnes de sisè també gravaran un videoclip, que contindrà aquesta rumba escrita per ells mateixos, i que s'enregistrarà en diferents indrets de la vila. Des del centre s’està en converses amb la Fundació de Sant Joan de Déu per tal de monetitzar el videoclip de la cançó a YouTube perquè els diners es destinin a la investigació del càncer infantil. Des del centre esperen publicar al mes de maig el videoclip al You Tube. 

 

La  República Rumbera

 

El grup de rumba catalana, la República Rumbera va presentar el primer treball discogràfic, titulat “Al teu costat” al 2015. Ara estan a punt de treure al carrer aquest mes de maig el seu segon disc. Per finançar el disc han muntat un projecte a Verkami, una plataforma de micromecenatge que els ajudi a recaptar  part dels fons necessaris per fer aquest projecte realitat. Les aportacions dels mecenes es destinaran a la producció i gravació del disc.

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles