Diversos establiments de Cubelles es volen convertir en Punts d’Informació Turística

28 de març de 2017


Aquest matí el restaurant Cal Tala ha acollit la primera jornada formativa per als negocis interessats en oferir informació als visitants.

Cubelles ha acollit la primera formació de la segona edició del PIT, el projecte de Punts d’Informació Turística, una iniciativa que reconeix establiments privats i equipaments municipals com a punts de referència turística.

 

El Node Garraf juntament amb la Diputació de Barcelona organitza un seguit de trobades que tenen l’objectiu de donar eines a les empreses adherides per tal que puguin aportar informació de qualitat com a valor afegit de la seves activitats.

 

La tècnica de turisme de Node Garraf, Carla Coca, ha explicat que a banda de donar un valor afegit al servei de l’empresa, el projecte també serveix per crear una xarxa de serveis comarcals, que tot i ser diferents entre ells, estaran connectats i els proporcionarà major visibilitat davant els clients.

 

Al projecte poden adherir-se qualsevol de les empreses del Garraf que es vegin en situació d’haver d’informar a un turista o a un visitant i vulguin millorar el seu servei. Per fer-ho només han de posar-se en contacte amb el Node Garraf o la Diputació de Barcelona.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles