Aquest 2017 es podrien habilitar dos corre-cans

24 de març de 2017


Mitjançant un acord amb Endesa, l’Ajuntament rebrà un terreny tancat a la zona del Parc del Prat. El govern promet que el corre-can que ja estava projectat inicialment es farà aquest any tan aviat com sigui possible administrativament.

Correcan nou 2

Ubicació del segon corre-can

 

Cubelles podria tenir aviat dos corre-cans en funcionament. Aquest espai ha estat reivindicat des de l'inici de la legislatura i l'executiu espera poder habilitar-ne dos properament. D'una banda, el que ja es va anunciar a la zona d’Arles de Tec amb el carrer de la Millera, a tocar de la via del tren. El projecte va quedar aturat a l'espera que es tanqui l'exercici 2016 per poder incorporar la partida al pressupost actual. El regidor Josep Maria Hugué ha explicat que un cop se superin aquests tràmits burocràtics ja sortirà a concurs.

 

A més a més, ara el govern ja preveu un segon espai similar, amb una superfície més gran, a la zona del Parc del Prat. Aquest corre-can nou serà possible gràcies a un acord amb la Tèrmica que cedirà una parcel·la tancada on només caldrà fer-hi un condicionament general.

 

Els dos corre-cans també disposaran d’un reglament d’ús per tal de fer-los compatibles amb el veïnat tal com passa amb la platja per a gossos. El govern també confia que els corre-cans serviran per ajudar a conscienciar als propietaris de gossos sobre els comportaments cívics. 


  • Correcan nou 3
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles