El PDeCAT de Cubelles es prepara pel 2019

24 de març de 2017


Dilluns 27 de març han convocat una assemblea d'associats al Centre Social per debatre l'estratègia que seguirà el partit els propers dos anys.

Executiva del PDECAT a Cubelles

Executiva local del PDeCAT

 

 

Entrevista al president comarcal del PDeCAT, el cubellenc Robert Monzonis, al programa El Punt de Vista (enllaç a la ràdio a la carta)

 

 

El PDECAT fa una crida a la primera assemblea local per establir l’estratègia municipal dels propers dos anys. D’aquesta manera el partit que es va fundar amb la fusió de Convergència Democràtica i Reagrupament, vol agafar posicions de cara les eleccions municipals del 2019. La reunió de dilluns serà a les vuit del vespre al Centre Social. El president del PDECAT a la comarca del Garraf, el cubellenc Robert Monzonis, ha explicat que la fundació d’aquest espai polític ha suposat un increment de militants en relació amb el que era Convergència a nivell local.

 

La trobada del dilluns 27 de març ha de servir per posar les bases de la feina a fer els propers dos anys a nivell municipal. Una altra data destacada serà el divendres 21 d’abril quan Marta Pascal, secretària general del PDECAT, visitarà  Cubelles en un acte de partit a nivell comarcal. D’altra banda, el partit fundat el mes de juny passat té previst convocar unes primàries per escollir el seu cap de llista per les eleccions municipals.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles