Cubelles disposarà de punts de recàrrega semi ràpida per vehicles elèctrics

22 de març de 2017


El ple ha aprovat per unanimitat aquest dimarts la moció de Guanyem que demanava optar a una línia de subvencions de l’Institut Català de l’Energia

 

Escolta el ple municipal del 21/03/2017 en aquest enllaç

 

Cubelles disposarà de punts de recàrrega semi ràpida per vehicles elèctrics. El ple ha aprovat per unanimitat aquest dimarts la moció de Guanyem que demanava optar a una línia de subvencions de l’Institut Català de l’Energia. El govern municipal s’ha compromès a tramitar l’ajuda de la Generalitat i ha instal·lar un punt per connectar quatre vehicles amb un pressupost d’uns 35.000 euros, una part dels quals subvencionats.

 

El regidor de Medi Ambient Josep Maria Hugué ha assenyalat que dels 6.500 vehicles registrats, n’hi ha 36 d’elèctrics. Així i tot, assegurat que l’Ajuntament es compromet independentment de si s’aconsegueix la subvenció. Per part de Guanyem, el regidor Dani Pèrez ha explicat que des de l’administració pública cal promoure una mobilitat ecològica i sostenible i ha celebrat l'aprovació de la moció.

 

La resta de punts de l’ordre del dia també es van aprovar. És el cas de la massa salarial de l’Ajuntament que ronda un milió 400 mil euros. També es van desestimar els recursos que havien presentat diversos treballadors contra la relació de llocs de treball. El ple també va acordar la desafectació d’una canonada de fibrociment i la pròrroga del Pla Local Jove a l’espera de l’elaboració d’un document nou pels propers anys. En la mateixa línia es va aprovar el Pla de drogodependències Traca coordinat pel Consell Comarcal i que dóna servei a Cubelles, Canyelles i Olivella.

 

El ple municipal va posar en evidència per primera vegada l’ampliació del govern amb l’entrada de CiU. Ja es van asseure conjuntament al govern els seus dos regidors, Noemí Cuadra, que es fa càrrec de la regidoria de Benestar Social, cooperació i integració, i Xavier Baraza, nou regidor de comunicació. En aquesta sessió ja no hi va participar com a regidor Joaquim Macià d’ERC qui la setmana passada va anunciar la seva renúncia per motius de salut.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles