El govern assenyala l’empresa CLECE com a responsable de la vaga de les llars d’infants

21 de març de 2017


La regidora d'Ensenyament, Ester Pèrez, diu a Ràdio Cubelles que l’empresa concessionària proposa repercutir a tota la ciutadania l’increment salarial reclamat per les seves treballadores.

Llars d infants protesta

Protesta de les treballadores de les llars d'infants en un ple municipal

 

Entrevista a la regidora d'Ensenyament, Ester Pèrez (enllaça a la ràdio a la carta)

 

El govern considera l’empresa CLECE l'única responsable de la vaga de les llars d’infants. En un comunicat publicat al web municipal, l’Ajuntament diu que l’empresa concessionària proposa repercutir a tota la ciutadania l’increment salarial reclamat per les seves treballadores. El consistori explica que no hi ha cap relació laboral entre les treballadores de les llars d’infants i l’Ajuntament i explica que ha de ser l’empresa la que valori si apuja o no els sous de les seves contractades dins de les seves possibilitats i sense repercutir-ho a l’Ajuntament.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament assegura que la concessió del servei de gestió de les llars d’infants és sota el risc i ventura de l’empresa que va guanyar el concurs en el seu dia. I que segons els plecs de clàusules, l’adjudicatari assumeix, a banda de les despeses de personal, les relatives al manteniment de l’edifici, instal·lacions i serveis interiors i complementaris i exteriors així com els subministraments necessaris que inclouen consum elèctric, gas, telèfon i materials.

 

Per tot plegat, l’Ajuntament carrega contra CLECE i considera que està intentant eludir les seves responsabilitats laborals traslladant al Consistori cubellenc la solució del problema, jugant amb el sentiment de les famílies i treballadores.

 

Recordem que la setmana passada, les treballadores de les llars d’infants van anunciar dues jornades de vaga pels dies 29 i 30 de març.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles