El govern està estudiant com respondre a la convocatòria de vaga de les llars d’infants

20 de març de 2017


Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, l’Ajuntament vol demostrar que l’empresa CLECE està traslladant el conflicte laboral cap el consistori.

Llars d infants protesta

Protesta de les treballadores de les llars d'infants al pla de pressupostos.

 

Les treballadores de les llars d’infants han confirmat aquest dijous passat una convocatòria de vaga pels dies 29 i 30 de març. Amb aquesta aturada volen protestar per la postura de l’Ajuntament davant de la recuperació d’una part del sou que es van rebaixar l’any 2013. Les treballadores assenyalen a l’Ajuntament com a responsable malgrat que és l’empresa CLECE la que gestiona el servei i paga els salaris. Seria un nou pas de les treballadores de les llars d'infants, que ja s'han manifestat en altres ocasions als plens municipals o a l'audiència pública de pressupostos.

 

 

Per la seva banda, segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, el govern estaria recollint tota la informació i la cronologia d’aquesta rebaixa de sou des de l’any 2013 fins a l’actualitat. Amb aquesta cronologia l’Ajuntament voldria demostrar que l’empresa CLECE i les treballadores de les llars d’infants estan traslladant a l’Ajuntament una responsabilitat que no li correspondria. En aquest sentit ja s’hauria expressat públicament la regidora d’Ensenyament, Ester Pèrez en més d’una ocasió.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles