Benestar Social i Comunicació passaran a mans de CiU

15 de març de 2017


Avui al vespre es presentarà el nou acord de govern d'UC11-RCat, ERC, ICV i CiU. Després de la dimissió del primer tinent d'alcalde Joaquim Macià (ERC), però, els partits negociaran novament el repartiment de regidories i de tinences d'alcaldia.

 Ple 21-02-2017

Foto: Ple del mes de febrer.

 

El govern municipal passarà a estar format a partir d'avui per un acord entre UC11-RCat, ERC, CiU i ICV. Les regidories que assumiran Noemí Cuadra i Xavier Baraza seran les de Benestar Social i Comunicació, respectivament. Molt probablement, segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, la regidora Noemí Cuadra acabarà assumint més endavant almenys una altra cartera a causa de la marxa inesperada de Joaquim Macià. També caldrà veure quina tinença d'alcaldia ocuparà, cosa que es confirmarà aquest vespre. En canvi, Xavier Baraza ja hauria explicat al govern que a causa de la seva vida laboral no podria assumir més d'una regidoria. Amb tot, la substitució de Joaquim Macià per Agustí Casanovas comportarà una nova negociació de com es reparteixen les regidories i les tinences d'alcaldia entre els quatre partits del govern.

 

En tot cas, després de mesos de converses, avui a dos quarts de vuit del vespre està convocada una roda de premsa on UC11-RCat, ERC, CiU i ICV anunciaran el nou acord de govern.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles