El govern treballa per reduir el termini de pagament a proveïdors

10 de març de 2017


El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, ha defensat que en entrar a l’Ajuntament, el govern es va trobar un informe d’intervenció que alertava i preveia que el període de pagament no es podria mantenir i s’aniria allargant.

Banderes ajuntament

 

Entrevista al regidor d'Hisenda, Raül Mudarra

 

El regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, ha respost a El Punt de Vista, les declaracions del socialista José Manuel Écija on alertava de l'endarreriment en el pagament a proveïdors i del superàvit en els comptes municipals.

 

Pel que fa al període mitjà de pagament a proveïdors (PMPP), el regidor d'Hisenda ha defensat que en entrar a l’Ajuntament, el govern es va trobar un informe d’intervenció que alertava i preveia que el període de pagament no es podria mantenir i s’aniria allargant. Raül Mudarra, regidor d’Hisenda, ha assegurat que el govern està treballant per corregir-ho i ha destacat com van solucionar els tràmits acumulats en els casos d’ensenyament i medi ambient.

 

Un cop solucionades aquestes dues qüestions, Raül Mudarra, regidor d’Hisenda, ha reconegut que es mantenen els problemes amb els subministraments però també ha avançat que properament hi haurà novetats. En definitiva, des de la regidoria d’Hisenda, Raül Mudarra, també ha explicat que tenen la voluntat d’aconseguir un període de pagament més curt.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles