El PSC alerta que el període de pagament a proveïdors s’ha multiplicat per vuit en dos anys

8 de març de 2017


L’Ajuntament tarda de mitjana més de 48 dies per pagar les empreses externes. Els socialistes de Cubelles també alerten que malgrat el descens d’ingressos, l’Ajuntament està tancant l’exercici 2016 una altra vegada amb un superàvit abundant.

Ple 21-02-2017

Últim ple municipal

 

Entrevista al regidor José Manuel Écija (PSC)

 

 

El socialista José Manuel Écija, qui va ser regidor d’Hisenda part de la legislatura passada, lamenta que en dos anys s’ha endarrerit molt el pagament de l’Ajuntament cap a les empreses proveïdores. Concretament, segons dades oficials, l'Ajuntament pagava aproximadament a 7 dies de mitjana durant el quart trimestre del 2014. En l'últim trimestre del 2016 la xifra oficial és de 48 dies de mitjana de pagament a proveïdors. Des del PSC, José Manuel Écija, considera que s’ha de fer un esforç de coordinació del personal perquè des de intervenció puguin reduir el període de pagament.

 

Pel que fa a la gestió econòmica, José Manuel Écija ha lamentat que l’Ajuntament continuarà generant un superàvit tot i el descens d’ingressos i alerta que amb l’augment dels impostos, l’any 2017 podria suposar un estalvi molt elevat.

 

Per la seva banda, el govern municipal contestarà dijous a Ràdio Cubelles les declaracions sobre la situació econòmica de l’Ajuntament i el pagament a proveïdors.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles