Tot a punt per la celebració del Dia de les Dones

6 de març de 2017


Després d’un primer cap de setmana amb activitats de l’associació La Fita, dimecres serà el torn dels actes institucionals.

 

Cartell 8 març Dia Dones 2017

 

Entrevista a Pilar Martos, tècnica de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Cubelles

 

L’Ajuntament de Cubelles ha organitzat, sota el lema “iguals vol dir iguals”, la jornada commemorativa del 8 de març. La programació del matí arrencarà amb un programa especial  a Ràdio Cubelles en motiu d'aquest Dia Internacional de la Dona que contindrà una taula rodona i que connectarà amb el Centre Violeta. 

 

Els actes seguiran a la tarda, a partir de dos quarts de sis, amb la lectura del manifest. Després inaugurarà una exposició sorgirà des del taller de paper maixé que s’imparteix al Centre Violeta. Les participants exposaran els seus treballs de paper maixé que han dedicat a les parts del cos de la dona. La jornada acabarà amb un col·loqui que recuperarà la memòria de les dones de Cubelles.

 

També, el  Centre Violeta acollirà el 29 de març, el taller “La casa animada”. Serà una única sessió de 3 hores. Es tracta de participar en una experiència singular, inspirada en el teatre dels sentits, on mitjançant el joc, el cos i les emocions, connectem amb la nostra casa, sentida i viva, i el que representa dins del nostre imaginari. Els objectius passen per promoure un canvi d'actituds en tot allò referent al valor social i personal de la llar i les tasques i funcions associades. I per convidar a la reflexió sobre l'actual divisió sexual del treball, fomentant la coresponsabilitat dels homes en el repartiment de les tasques de la llar i/o reproductives.

 

Per la seva banda, l’Associació de Dones La Fita ha fet una crida a concentrar-se dimecres de les 12 a les 12.30 per denunciar la violència contra les dones. Es tracta d’una concentració en el context de la Vaga de Dones al món que demana que durant una hora, les dones aturin la seva activitat, sigui quina sigui, i facin evident els seus motius per protestar.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles