Guanyem Cubelles reclamarà per registre que s’aprofiti una subvenció per posar punts de recàrrega de vehicles elèctrics

6 de març de 2017


El grup municipal demana que s’actuï amb celeritat perquè el termini per accedir a les ajudes és de només 30 dies. Es tracta d’una línia de subvencions que ha obert l’Institut Català de l’Energia.

 

Guanyem Cubelles reclamarà per registre que s’aprofiti una subvenció per posar punts de recàrrega de vehicles elèctrics. El grup municipal demana que s’actuï amb celeritat perquè el termini per accedir a les ajudes és de només 30 dies. Es tracta d’una línia de subvencions que ha obert l’Institut Català de l’Energia. El regidor de Guanyem Cubelles, Dani Pèrez, ha explicat que es pot demanar el 100% del cost de la intervenció. Com que el termini és molt ajustat, el regidor de Guanyem, Dani Pèrez, ha assegurat que entraran urgentment per registre tota la documentació i la petició perquè l’Ajuntament accedeixi a aquestes subvencions i que presentaran una moció en el proper ple per tal de confirmar el compromís.

 

Durant l’any 2016, i mitjançant també el sistema d’ajuts, la Generalitat va posar en marxa 11 punts de recàrrega ràpida en punts estratègics de la xarxa viària catalana o en zones molt densament poblades, en col·laboració amb els corresponents ajuntaments. El pla s’ha establert com a objectiu assolir els 100 punts de recàrrega ràpida, els 400 de recàrrega semiràpida i 25.000 punts vinculats l’any 2019.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles