L’Espai Jove oferirà als seus usuaris un servei d’assessoria en matèria de salut vuit hores a la setmana

3 de març de 2017


Aquest servei l’oferirà l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella, amb qui el Consistori ha signat el contracte aquest dilluns, 27 de febrer.

L’Espai Jove oferirà als seus usuaris un servei d’assessoria en matèria de salut vuit hores a la setmana, incloent atenció presencial a consultes que tinguin els i les joves del municipi. Aquest servei l’oferirà l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella, amb qui el Consistori ha signat el contracte aquest dilluns, 27 de febrer.

 

L’assessoria de salut és un recurs d’accés gratuït dirigit específicament a la població jove, fins als 30 anys, destinat a orientar i resoldre dubtes relacionats amb temes de salut com la sexualitat, drogodependències, alimentació... amb la finalitat de promoure hàbits de vida saludables. Les consultes poden fer-se presencialment, per telèfon o per correu electrònic, situant-se físicament a les dependències de l’Espai Jove i mantindrà una estreta relació amb el projecte TRACA de prevenció de drogodependències.

 

A més del servei d’assessoria, també es contempla la realització d’activitats dirigides a l’àmbit educatiu, com xerrades i tallers als instituts de secundària relacionats amb la sexualitat, afectivitat i salut emocional i que estaran especialitzats en cada grup d’edat. 

 

La durada del contracte serà d’un mínim de dos anys, amb una pròrroga màxima de dos anys més, resultant un màxim de quatre anys de relació contractual. L’import estipulat és de 7.200 euros anuals, de manera que en el màxim de quatre anys suposaria una despesa de 28.800 euros.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles