L’entitat de dones la Fita a punt pel 8 de març

3 de març de 2017


L’associació celebrarà un sopar aquest dissabte i ha convocat la lectura del manifest diumenge al migdia

Entrevista a Maria Trives, presidenta de l'Associació de dones La Fita

 

L’entitat de dones la Fita a punt pel 8 de març. L’associació celebrarà un sopar aquest dissabte i ha convocat la lectura del manifest diumenge al migdia. Els actes institucionals seran dimecres al Centre Violeta.

 

L'associació de dones té enllestit el sopar que serà aquest dissabte a l’Armengol. També fan una crida a assistir diumenge a les 12 del migdia a la Fita del Terme per fer la lectura del manifest del dia de la dona. Ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles Maria Trives, presidenta de l’entitat de dones La Fita. Des de l’associació de dones La Fita també han anunciat qui rebrà l’agulla d’aquest any: la pintora cubellenca Joss Marmottan. 

 

Pel que fa als actes institucionals que ha preparat l’Ajuntament pel dia de la Dona, es concentraran dimecres 8 de març a partir de dos quarts de sis de la tarda al Centre Violeta. Allà es llegirà el manifest institucional provinent de la Diputació de Barcelona, s’inaugurarà una exposició sobre les parts del cos de la dona i s’oferirà un col·loqui sobre com recuperar la memòria de les dones de Cubelles


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles