Cubelles ha viscut un bon Carnaval, segons la regidora de cultura

3 de març de 2017


L’Ajuntament reunirà properament totes les entitats i persones vinculades en l’organització del Carnaval per tal de fer-ne una valoració oficial. Mentrestant a Ràdio Cubelles hem recollit l’opinió personal de la regidora de cultura Ester Pèrez.

 

Entrevista a la regidora de Cultura, Ester Pèrez, on valora el Carnaval 2017

 

L’enterro de la sardina ha tancat aquest dimecres el Carnaval 2017. Amb l’acte tradicional que s’acaba amb una sardinada, el municipi ha posat el punt final fins l’any que ve a una setmana de disbauxa. L’Ajuntament reunirà properament totes les entitats i persones vinculades en l’organització del Carnaval per tal de fer-ne una valoració oficial. Mentrestant a Ràdio Cubelles hem recollit l’opinió personal de la regidora de cultura Ester Pèrez. La regidora s’ha mostrat prudent a l’espera de reunir-se amb tothom, però al mateix temps ha vist amb bona salut un any més aquesta festa.

 

Malgrat que la cercavila de carrosses i disfresses va reunir quasi 3.000 persones, els actes posteriors, el ball a la plaça del mercat no es va arribar a omplir. La regidora de cultura, Ester Pèrez, reconeix que molta gent dóna per acabada la festa un cop s’ha fet tot el recorregut.

 

Una de les absències d’aquest 2017 han estat les comparses, que de cara a la propera edició ja s’ha acordat que se celebraran el diumenge abans dels dijous gras.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles