L'escola Mar i Cel arrenca la celebració dels seus 10 anys

1 de març de 2017


La celebració del Carnaval i la visita del Rei Carnestoltes d'aquest dimecres ha estat el primer dels actes per commemorar aquesta efemèride

Entrevista a Noelia Garcia, cap d'Estudis de l'escola Mar i Cel

 

L'escola Mar i Cel de Cubelles ha encetat aquest dimecres els seus actes commemoratius pel seu desè aniversari, amb la celebració de la seva festa de Carnaval. Precisament, la temàtica de la festa de Carnaval ha estat el seu 10è aniversari. Cada nivell ha escollit una disfressa relacionada: P3: Sol; P4: Mar; P5: Cel; 1rA 1rB: Escacs; 2nA i 2n B: Lego; 3rA i B: Pissarra; 4tA i B: Tabletes; 5è: Ràdio; i 6è: Emocions.

 

La festa s'ha obert a les famílies que han pogut entrar a l'escola per gaudir del Carnaval celebrat a la pista de primària on el rei Carnestoltes ha pronunciat el pregó. D'aquesta manera, l'escola Mar i Cel ha pogut celebrar aquest dimecres el seu Carnaval després que la pluja de divendres passat els obligués ha re programar la festa. 

 

L'estrena d'un nou estudi de ràdio i la introducció de l'ús de tabletes a 4rt són alguns dels nous projectes d'innovació educativa engegats recentment pel centre.

 

D'altra banda, dins la programació del centre d'aquest mes de març, l'Associació d'animals sense llar donarà a conèixer als escolars la seva funció. També, l'escola col·laborarà amb l'entitat col·locant un punt de recollida d'aliments i mantes per a la protectora. I, entre d'altres activitats, l'alumnat iniciarà els propers dies els tallers de robòtica i els tallers socio emocionals oferts per l'Ajuntament.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles