Les consignes del Rei Carnestoltes han arribat a les escoles

20 de febrer de 2017


Els escolars hauran de portar el cap divertit, vestir com els adults, disfressar-se lliurament o bé anar amb el pijama,entre d'altres

Crònica sobre les consignes del Rei carnestoltes 

 

Les consignes del Rei Carnestoltes han arribat a les escoles. Els infants del Vora del Mar, Mar i Cel, i del Charlie Rivel hauran de seguir les directrius marcades per cada centre. Portar el cap divertit, vestir com els adults, pintar un tauler d'escacs a la cara, disfressar-se lliurament o bé anar a l'escola amb el pijama posat, han estat algunes de les consignes marcades per algunes de les escoles de la vila.

 

Les comparses també arribaran a les escoles aquesta setmana. Els primers a fer les seves comparses seran els escolars del Vora del Mar, que enguany les faran dimecres. El motiu és la participació del centre al programa Fish and Ships de Tv3.  Es tracta d’un concurs amb proves i activitats en anglès. La gravació del concurs tindrà lloc aquest dijous. Concursaran 3 els alumnes de 6è, i la resta de l’alumnat, tant de 5è com de 6è assistiran com a públic  al programa. Per la seva banda, les escoles Mar i Cel i Josep Andreu Charlie Rivel faran les seves comparses el dijous gras. Aquest dia l'alumnat portaran un entrepà de truita o botifarra d'ou per esmorzar.

 

Un any més, el dia gros del Carnaval  a les escoles serà el divendres a la tarda. Cada centre té a punt les seves Rues o festes. Per exemple, el Mar i Cel dedica els seus vestits a la temàtica dels seus 10 anys d’aniversari. Així, els infants vestiran amb elements diversos: sol, mar, cel, d’escacs, lego, pissarra, tabletes, ràdio i emocions. El Vora del Mar farà una rua pels carrers del voltant del centre. Enguany, les seves disfresses estaran relacionades amb el seu eix transversal: la bellesa de les matemàtiques. Alguns vestiran de guepards, altres d’asteques o de gira-sols, entre d’altres. I el Charlie Rivel relaciona els seus vestits de Carnaval amb el món del joc seguint el seu eix transversal "Jugo, Jugues, Juguem".

 

En motiu del carnaval, les escoles de Cubelles romandran tancades el dilluns, 27; i el dimarts, 28 de febrer.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles