El Peixet i el Kbé Kbo han rebut els premis al millor menú i la millor tapa de les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes del novembre

14 de febrer de 2017


Harald Cortés del restaurant el Peixet i Jaume López del Kbé Kbo han agraït que les seves propostes culinàries hagin agradat al públic.

 

Presentació dels premis en Roda de Premsa 

 

El Peixet i el Kbé Kbo han rebut els premis al millor menú i la millor tapa de les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes del novembre. La presentació dels premiats s’ha fet avui en roda de premsa. Harald Cortés del restaurant el Peixet s'ha endut el guardó gràcies a la seva proposta de menú d'arrossos i ranxos com els que es feien fa més de dos segles als vaixells pescadors; i Jaume López del Kbé Kbo per mitjà de la seva tapa de bacallà a la cervesa, una delícia gastronòmica que ve d’una antiga proposta que elaborava la seva àvia. Els dos restauradors locals han agraït que les seves propostes culinàries hagin agradat al públic.

 

Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires, també s’ha mostrat satisfet de l’acollida que va tenir el mes de novembre la recuperació de les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes. La propera cita gastronòmica ja està en marxa i és el Mes del Xató al Penedès Marítim.

 

Tant el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, com l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, han volgut agrair la predisposició de tots els locals participants i han destacat el nivell de les propostes plantejades pels restauradors del municipi. Les V Jornades Gastronòmiques i II Mostra de Tapes es van celebrar el mes de novembre després d’haver desaparegut durant set anys.  

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles