L’Ajuntament ha publicat el programa del Carnaval 2017

10 de febrer de 2017


Les comparses han quedat anul·lades per una manca d’entesa a causa de la seva coincidència amb la xatonada del 19 de febrer.

 

Entrevista a la regidora de cultura, Ester Pèrez, sobre l'anulació de les comparses

 

 

Les activitats del Carnaval de Cubelles arrencaran el 17 de febrer i es tancaran amb el tradicional enterro de la sardina el dimecres de cendra, l’1 de març. El lema escollit per aquest any és “Territori Carnaval”. La primera activitat inclosa a l’agenda de Carnaval serà una xerrada sobre les comparses de Cubelles que comptarà amb la projecció d’unes imatges de l’any 1992. La xerrada ha estat programada pel GEC Amics del Castell i es farà el 17 de febrer a la sala d’actes de la parròquia.  El dissabte 18 de febrer, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel ha programat el Conte de Carnaval i una jornada d’activitats i portes obertes al museu.

 

Després d’un primer cap de setmana d’escalfament previ, el Carnaval viurà els seus dies més intensos els dies 25 i 27 de febrer. El dissabte 25 serà el de la Cercavila amb els grups i les carrosses de disfresses. La lectura del sermó de SM Carnestoltes es farà després a la rua a la plaça del Mercat. Acte seguit arrencarà el Ball de Carnaval amb la banda Remember Music Show i diversos DJ’s.

El dilluns 27 serà el torn del Carnaval Infantil a partir de les quatre de la tarda. La Festa de disfresses comptarà com sempre amb una xocolatada. I el dimecres 1 de març tocarà acomiadar-se del rei dels poca-soltes. L’enterro començarà a les set a la plaça de la vila amb el seguici dels diables, que incineraran el Carnestoltes a la plaça de mercat, on també es donaran sardines a tots els assistents.

 

I el programa no inclou les comparses infantils que finalment han quedat anul·lades per una manca d’entesa entre diverses part a causa de la seva coincidència amb la xatonada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles