La plataforma No Vull Pagar C32 està molesta amb el primer tinent d’alcalde

10 de febrer de 2017


La reacció de No Vull Pagar C32 arriba després de dos fets: d’una banda la reunió d’aquest dilluns a la conselleria on van assistir-hi el primer tinent d’alcalde Joaquim Macià i l’alcalde de Calafell Ramon Ferré. I d’altra banda, els activistes també s’han mostrat molestos per unes declaracions de Macià al programa Sessió Plenària del Canal Blau.

Peatge cubelles 4

 

Entrevista a Guillem Eroles, portaveu de la Plataforma No Vull Pagar C32

 

 

Els activistes de No Vull Pagar C32 creuen que el govern municipal està caient en la desinformació i la confusió a l’hora d’enfrontar-se amb el problema de l’autopista. També retreuen al govern municipal que no hagi convocat una taula de treball conjunta amb representants de tots els partits i totes les plataformes implicades.

 

La reacció de No Vull Pagar C32 arriba després de dos fets: d’una banda la reunió d’aquest dilluns a la conselleria on van assistir-hi el primer tinent d’alcalde Joaquim Macià i, entre d'altres, l’alcalde de Calafell Ramon Ferré. I d’altra banda, els activistes també s’han mostrat molestos per unes declaracions de Macià al programa Sessió Plenària del Canal Blau (a partir del minut 23).

 

Amb tot, la Plataforma No Vull Pagar C32 assegura que actualment té una relació fluida amb la Generalitat per anar introduint millores que afecten les carretes del Garraf i el Baix Penedès i que aquests avenços són fruit d’anys de reclamacions. En aquest sentit, la Plataforma No Vull Pagar C32 assegura que han aconseguit tenir actualment la confiança del govern de la Generalitat per tractar amb discreció qüestions polítiques de gran envergadura com són les autopistes i el futur de les carreteres catalanes. I alerten de la imprudència que podria suposar prescindir de la creació d'una taula de treball conjunta, que compti amb tothom, per poder reclamar ambmés força.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles