L’alumnat de sisè de Vora del Mar gravaran un videoclip per la investigació del càncer infantil

8 de febrer de 2017


La proposta ve d’una de les mestres d’anglès de l’escola i esperen publicar-ho el mes de maig.

 

 

 Resultado de imagen de Vora del MAr Cubelles

Entrevista amb l'Eva Vigil, mestra d'anglès i impulsora del projecte; i amb la Sònia Mateo, mestra de música

 

L'escola Vora del Mar impulsa un projecte per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Els alumnes de sisè gravaran un videoclip que contindrà una cançó escrita per ells mateixos i que s'enregistrarà en diferents indrets de la vila. Des del centre s’està en converses amb la fundació de Sant Joan de Déu per tal de monetitzar el videoclip de la cançó a YouTube perquè els diners es destinin a la investigació del càncer infantil.

 

Es tracta d’un projecte multidisciplinari entre les assignatures de Medi, llengua catalana, música i anglès. Neix a proposta de la mestra d'anglès, Eva Virgil i esperen publicar-ho el mes de maig. La melodia de la cançó ha estat composada amb l’ajuda del grup de rumba catalana “La República Rumbera”, mentre que la lletra s'està treballant a l'aula amb les tutores de sisè i la mateixa mestra d’anglès, Eva Virgil. L'espai de tecnologia Neapolis de Vilanova també hi col·labora i cedirà l'espai per a l'enregistrament de la cançó.

 

Cal recordar que fa pocs dies s’ha commemorat el Dia Mundial del Càncer. Va ser instaurat el 4 de febrer de l'any 2000 amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilitzar la societat per avançar en la prevenció i control d'aquesta malaltia.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles