L’atur registrat ha baixat durant el mes de gener

8 de febrer de 2017


La xifra d’aturats inscrits a les oficines d’ocupació és de 965 persones, 20 menys que al desembre. És la segona baixada consecutiva de l’atur registrat, ja que el mes de desembre també es va reduir.

L’atur registrat ha baixat durant el mes de gener. La xifra d’aturats inscrits a les oficines d’ocupació és de 965 persones, 20 menys que al desembre. És la segona baixada consecutiva de l’atur registrat, ja que el mes de desembre també es va reduir.

 

Aproximadament la meitat fa com a mínim un any que no troben feina. Els aturats de llarga durada sumen 390 persones a Cubelles. Al conjunt del Garraf també s’ha reduït l’atur registrat que ara se situa en 9.630 persones. Tots els municipis de la comarca han viscut descensos en l’atur registrat.

Cal tenir en compte que les dades d’atur registrat recullen totes les persones que s’han inscrit a les oficines d’ocupació de Catalunya i que estan en recerca de feina. Les persones que troben feina, les que deixen de rebre la prestació d’atur o els que surten voluntàriament de les llistes també deixen de figurar a l’atur registrat.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles